I tu się zgodze. Taki widoczek z drogi w kierunku Koszalina jakieś 12 km przed NowogardemSłoń_77 pisze: Lecz nie wszędzie to jest "piękne". Z Koszalina jechałem dziś w nocy 4 godziny, masakra i oczywiście żadnych piaskarek.

I tu się zgodze. Taki widoczek z drogi w kierunku Koszalina jakieś 12 km przed NowogardemSłoń_77 pisze: Lecz nie wszędzie to jest "piękne". Z Koszalina jechałem dziś w nocy 4 godziny, masakra i oczywiście żadnych piaskarek.
Nawet (podobno najbezpieczniejsze) Volvo mogą być w rowie, jeśli kierowca jest nieświadomy/niedoświadczony/zbyt pewny swoich możliwości na drodzeRalf747 pisze:(..) i dwie BMW w rowach (i mniej tu człowieku dobre mniemanie o tej marce).
No i prawda, że jest to wina kierowcy ale czym oni najczęściej jeżdżąemilka pisze:Nawet (podobno najbezpieczniejsze) Volvo mogą być w rowie, jeśli kierowca jest nieświadomy/niedoświadczony/zbyt pewny swoich możliwości na drodze
Reasumując: najczęściej wina kierowcy, nie samochodu.
I lepiej nie pisz tak o mojej ulubionej marce![]()
Najczęściej jeżdżą FullWagenami Golf, na drugim miejscu są Beemki ;]Ralf747 pisze:No i prawda, że jest to wina kierowcy ale czym oni najczęściej jeżdżą
W rowie nie, ale na drzewie owszemRalf747 pisze:Widziałaś kiedyś Volvo w rowie ?No ewentualnie 2 pod rząd
Chociaż i tym zaczynają jakieś czubki jeździć.
O kurde to są jakieś inne samochody prócz Merscedesów?. Człowiek całe życie się uczyemilka pisze:Nawet (podobno najbezpieczniejsze) Volvo mogą być w rowie, jeśli kierowca jest nieświadomy/niedoświadczony/zbyt pewny swoich możliwości na drodzeRalf747 pisze:(..) i dwie BMW w rowach (i mniej tu człowieku dobre mniemanie o tej marce).
I lepiej nie pisz tak o mojej ulubionej marce
edit: oczywiście ulubionej, jeśli mowa o współczesnych autach... bo i tak najlepsze są Stoewery
No jeszcze są trabanty na przykład...Woytas pisze:O kurde to są jakieś inne samochody prócz Merscedesów?. Człowiek całe życie się uczyemilka pisze:Nawet (podobno najbezpieczniejsze) Volvo mogą być w rowie, jeśli kierowca jest nieświadomy/niedoświadczony/zbyt pewny swoich możliwości na drodzeRalf747 pisze:(..) i dwie BMW w rowach (i mniej tu człowieku dobre mniemanie o tej marce).
edit: oczywiście ulubionej, jeśli mowa o współczesnych autach... bo i tak najlepsze są Stoewery.
Wartburgi teżKropka pisze:No jeszcze są trabanty na przykład...Woytas pisze:O kurde to są jakieś inne samochody prócz Merscedesów?. Człowiek całe życie się uczyemilka pisze:Nawet (podobno najbezpieczniejsze) Volvo mogą być w rowie, jeśli kierowca jest nieświadomy/niedoświadczony/zbyt pewny swoich możliwości na drodze
edit: oczywiście ulubionej, jeśli mowa o współczesnych autach... bo i tak najlepsze są Stoewery.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości