Wznawiamy cykl Rozbiórki, Odbudowy, Renowacje, Remonty (przynajmniej na jakiś czas). Dziś po raz kolejny zdjęcia ze zbiorów Laziego. Budowa C.H. Auchan. Zdjęcia wykonano między wrześniem 2007 a grudniem 2008.
Zapraszamy do galerii.

No to zacznij robić takie zdjęcia5lipca pisze:Chętnie bym obejrzał zdjęcia tych miejsc z trasy przejazdu autobusu nr61 właśnie sprzed budowy, wszystko "po" nie liczy się dla mnie...choćby było ich tysiąc.
Taki "klimat" ma przykładowo zdjęcie Placu Żukowa (brrr, jaka nazwa) z zagadki "Wragi"!
Raczej taki widok spowodowałby u Ciebie odruch zbliżony do ziewania, nic sensownego na tych polach nie było5lipca pisze: Chętnie bym obejrzał zdjęcia tych miejsc z trasy przejazdu autobusu nr61 właśnie sprzed budowy, wszystko "po" nie liczy się dla mnie...choćby było ich tysiąc.
Przemogłem się i takie właśnie nudne zdjęcia Poznańskiej bez wspomnianego geodety mam. Czekają na swoją kolej jak w końcu dobudują drugą nitkęFinki pisze:Raczej taki widok spowodowałby u Ciebie odruch zbliżony do ziewania, nic sensownego na tych polach nie było5lipca pisze: Chętnie bym obejrzał zdjęcia tych miejsc z trasy przejazdu autobusu nr61 właśnie sprzed budowy, wszystko "po" nie liczy się dla mnie...choćby było ich tysiąc.Zakładając oczywiście, że na tym jakże sennym odcinku trasy nie bawiłbyś się akurat biletem...
Jest szansa, że my tego nie doczekamyFinki pisze: lub drugą linię metra
Zakazali mi o tym mówić, strzegę potajemnie tych pomieszczeń, pilnuję by nikt niepowołany się nie połapał co kryje kompleks PPiKPAP. Pewnie przyjdzie mi umrzeć z tą wiedzą nie wiedząc za ile poszedł Turm Bismarcka na ebayuLazi pisze:Mówisz np. o tych betonowych konstrukcjach z czymś na kształt włazów? Może rury C.O.? Jak penetrowałeś to się pochwalNo chyba, że piszesz o czymś innym to też się pochwal
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość