Film na VHS

Gród Gryfa na taśmie filmowej.
Awatar użytkownika
ratownik202
Posty: 38
Rejestracja: 18 maja 2005, o 15:54
Lokalizacja: Szczecin,śródmieście
Kontakt:

Film na VHS

Postautor: ratownik202 » 16 sty 2006, o 20:09

Mam pytanko dowas gdzie mozna przetłumaczyc film na vhs z niemieckiego na polski.film wpadł mi w łąpki przez przypadek jak kiedys byli w mojej kamienicy niemcy i nagrywali filmik o swojej kamienicy i warsztacie samochodowym za ich czasów a teraz mieszczacym sie warsztacie strojenia pianin i fortepianów po tych odwiedzinach po pewnym czasie przesłali film sasadowi a on mi ten film pozyczył ja skoleji go skopiowałem jest tam pare scenek z czasów przedwojennych , byłem w telewizji zeby oni to przetłumaczyli lecz oni mówia ze niemoga bo sa teraz prawa ałtorskie , moze wie ktos gdzie to mozna przetłumaczyć.
Yomi
Posty: 1832
Rejestracja: 7 lis 2004, o 12:00
Lokalizacja: Colbatz

Postautor: Yomi » 16 sty 2006, o 21:22

Z tlumaczeniem niestety nie pomoge. Prawa ałtorskie sa do filmu przez nich zrobionego natomiast takich praw nie maja te czesci filmu gdzie sa pokazane przedwojenne scenki. Jestem zainteresowany wlasnie nimi wiec jezeli potrafisz zrzucic je do formy cyfrowej to jestem tym bardzo zainteresowany. Uprzednio jednak napisz czy sa to statyczne obrazy czy tez jakies przedwojenne ujecia filmowe.
Awatar użytkownika
Exadum
Posty: 1448
Rejestracja: 8 maja 2004, o 21:47
Lokalizacja: klikam z Polic, kiedyś patrzyłem na sklep Matz'a

Postautor: Exadum » 17 sty 2006, o 00:31

Z VHS na postać cyfrową da się zrobić.
Jak dostane film na weekend będzie zrobione.
Awatar użytkownika
Busol
Admin
Posty: 9615
Rejestracja: 21 kwie 2004, o 01:42
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Postautor: Busol » 3 sie 2007, o 12:22

Takie cos znalazłem.
Exadum - wyszlo cos z tego ?
Zapraszam na TrocheInaczej.pl.
"Niemcy kiedyś byli źli, a teraz są dobrzy. Ktoś mi tak opowiadał". Franek Bis.
Awatar użytkownika
Exadum
Posty: 1448
Rejestracja: 8 maja 2004, o 21:47
Lokalizacja: klikam z Polic, kiedyś patrzyłem na sklep Matz'a

Postautor: Exadum » 3 sie 2007, o 22:32

Niestety nie uczestniczyłem w opracji chociaż sprzętowo to teraz jestem jeszcze lepiej przygotowany :-)
Właśnie testuje stacjonarną nagrywarke DVD
Po tych postach nastała cisza...
Awatar użytkownika
Busol
Admin
Posty: 9615
Rejestracja: 21 kwie 2004, o 01:42
Lokalizacja: Szczecin
Kontakt:

Postautor: Busol » 3 sie 2007, o 23:17

Exadum pisze:Niestety nie uczestniczyłem w opracji chociaż sprzętowo to teraz jestem jeszcze lepiej przygotowany :-)
Właśnie testuje stacjonarną nagrywarke DVD
Po tych postach nastała cisza...
Ja juz wytestowalem teraz produkcyjne (z)uzywam :)
Zapraszam na TrocheInaczej.pl.
"Niemcy kiedyś byli źli, a teraz są dobrzy. Ktoś mi tak opowiadał". Franek Bis.
Awatar użytkownika
Yossarian
Posty: 880
Rejestracja: 26 cze 2004, o 21:36
Lokalizacja: Szczecin

Postautor: Yossarian » 4 sie 2007, o 10:32

A ja używam od dwóch lat stacjonarnej i to właśnie było kopiowane na stacjonarnej, może dlatego niechce się dać skopiować?
[url=http://picasaweb.google.com/yossarian67]Szczecinianin z urodzenia i przekonania[/url]

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości

cron